Goedkoop uw auto laten poetsen

Wiki Article

Is het beschamend als je gaat parkeren? Laat je Mazda door ons mooi poetsen. Sneeuw doet je ford weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Na vaak buiten op de oprit te zijn geweest is dat ook best onbetwistbaar, maar geen nood, wij geven die verrukkelijke gloed naar boven. De bovenste laag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste resultaat. Ons team is altijd trots als de klus is geklaard, en dat mag ook zeker, want ze gebruiken de beste autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Wil je enkele afbeeldingen zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze website.
Binnen de kortste keren komen de buren op je af om te vragen of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en je lak is beschadigd. Zonde, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om van al die krasjes in je heilige koe af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die gekomen zijn van je sleutels, een paar boomtakken of grind weer volledig onzichtbaar. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glimmende kleuren van een bolide? Dat je een blokje aan het wandelen bent en zoiets hebt van dat is wel erg aanlokkelijk? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, is dat niet de droom waar je regelmatig aan zit te denken? Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een aanvullende ondersteunende laag over je momentele autolak heen welke vele jaren blijft bestaan. Alvorens de glascoating op de vierwieler kan worden gewreven behoort de bolide een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Na deze behandeling valt het vuil en regen er zo van af, je vierwieler blijft helemaal droog.

Wil je de binnenkant van je auto laten schoonwassen zodat deze aanlokkelijk is om in te zitten? Gesoffeerde autostoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als je net de sleutels hebt gehad. Maak je veel kilometers dan is deze een stuk smeriger als dat je zal willen. En wie wilt er nu in een smerige omgeving zitten. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Onwijs veel liefhebbers vinden een nieuw gekochte Ford prettig geuren, jammer genoeg verdwijnt die geur vanzelf. We gaan niet overheersen met een nieuwe lekker ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer prettig ruikt.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je vierwieler overal brandschoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Uiteraard kan je ook pakketten combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw bolide fatsoenlijk kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je opa wilt adviseren. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar langs, we bieden je het beste.

Is het beschamend als jij de deur opent? Laat je auto door ons mooi poetsen. Iets dat je auto faal eruit doet zien komt door hagel, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de schitterende glans die je vierwieler ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De laklaag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste uitkomst. Met alleen de beste producten te gebruiken en de grootste zorg leveren we jouw Fiat weer af. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite. Spoedig staat er dan weer een fraai fonkelende automobiel voor je woning waar je een goed gevoel meer info van krijgt.

Dit is je vast niet onbekend, dan ben je een stukje aan het rijden en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Een hele bos krassen in je lak die je hoopt te ontlopen. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je heilige koe af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je autosleutels, een paar takken of steentjes weer honderd procent onzichtbaar. Ook de kleur is nogmaals tot leven gekomen.

Is het niet een fraai gezicht al die glimmende auto's die sparkelen in het zonlicht of onder verlichting van de straat? Dat je een magazine aan het lezen bent en zoiets hebt van was dat maar mijn vierwieler? Dit krijg je voor elkaar met glas-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat moet ik me bij nano-coating inbeelden? Nou het is een extra beveiligde laag over je momentele lak heen welke meerdere jaren blijft bestaan. Voordat de nano-coating op de bolide kan worden gesmeerd behoort de bolide eerst grondig gepoetst te zijn wilt de gel blijven plakken. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone auto rondrijdt.

Bovendien de binnenkant van je heilige koe kunnen we geheel schoonmaken zodat je weer met een lekker gevoel de auto in stapt. Leren zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je interieur wilt laten opknappen? Na een poos is het auto interieur lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je neefje een lift moet geven dan is het een schande als die een smerige lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Audi zalig ruiken, treurig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Wij verbloemen de minder plezierige geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer aangenaam ruikt.

Om je voertuig volledig van buiten en binnenkant brandschoon te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Tevens kan je zelf besluiten om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze diensten aan voor alle mensen met een auto of bus. Nadat je jouw Renault schoon hebt terug gekregen weten wij het enorm te waarderen als je ons als voorbeeld bij je buurman wilt adviseren. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Report this wiki page